Beeldmerk Eluxo

Het ultieme comfort bij je thuis

Comfort in je huis, dat is gebruiksgemak. Je verlichting, zonnescreens en home cinema bedienen met een en hetzelfde touchscreen zonder je te hoeven bekommeren om duizend en een bedieningen en consoles. Daarvoor zorgen we bij ELUXO maar al te graag.

 

Contacteer ons

Ga voor totaalcomfort in en rond je woning

Bij ELUXO gaan we elke dag opnieuw tot het uiterste voor jouw wooncomfort. Hoe we dat doen? Door te investeren in expertise over de allernieuwste ontwikkelingen in domotica en automatisering. Zo bieden we jou een totaaloplossing voor in en om je woning.

 

Ben je al vertrouwd met elektrische screens, airco en videofoon? Dan maak je je misschien wel eens druk over al die verschillende bedieningen. Dankzij onze automatiseringsoplossingen behoort dat ongenoegen helemaal tot het verleden. Wij zorgen voor een volledig geïntegreerd domoticasysteem dat makkelijk te bedienen is en jou het ultieme gebruiksgemak schenkt.

Vanuit zijn zetel gebruikt een man een makkelijk te gebruiken domoticasysteem.

Zo maken we jouw comfort

Onze gespecialiseerde medewerkers komen bij je langs en luisteren aandachtig naar al jouw wensen. Enkele voorbeelden van zaken die we naadloos op elkaar afstemmen: een feilloos werkende verlichtingsstructuur voor binnen en buiten die we automatiseren, zonnescreens en rolluiken, een dynamisch audiosysteem voor binnen en buiten, een gebalanceerde airco- en klimaatregeling en een home cinemasysteem van de bovenste plank dat garant staat voor uren audiovisueel genot en comfort in huis. Ben jij ook op zoek naar een onestopshop voor het perfecte domoticasysteem? Dan moeten we zeker even praten!

Een man ontvangt een uitleg rond hoe hij zijn centraal aangestuurd domoticasysteem kan gebruiken.

Centraal gestuurd comfort

Wil je uitpakken met een systeem dat allesbehalve standaardwerk is en wil je bovendien volledig ontzorgd worden? Schakel dan zeker ELUXO in voor een volledige screening van jouw automatiseringsbehoeften. Wij bezorgen jou en je huisgenoten een centraal aangestuurd domoticasysteem dat jullie leven aanzienlijk vergemakkelijkt en alle troeven die de moderne technologie biedt helemaal uitspeelt.

 

Klaar om binnen te stappen in een wereld van totaalcomfort en gebruiksgemak? Dan maken we heel graag kennis met jou!

 

Contacteer ons