Beeldmerk Eluxo

Automatiseer je veiligheid

Iedereen heeft het recht om zich thuis helemaal veilig te voelen. Zowel in huis als op je domein is een optimaal veiligheidsnetwerk dan ook een must. ELUXO integreert een systeem op jouw maat in je domotica. Zo slaap je altijd op beide oren.

 

Contacteer ons

Vele mogelijkheden voor veiligheid

De tijd waarin het volstond om een alarmsysteem te laten plaatsen om je helemaal veilig te voelen in en om je woonst, ligt al lang achter ons. Met de vele technologische revoluties van de laatste jaren zijn er een pak extra opties bijgekomen. Die integreren we bij ELUXO graag in een uniform domoticasysteem dat niet alleen makkelijk te bedienen is, maar ook garant staat voor een maximale veiligheid in en om je woning.

Een man gebruikt het geïntegreerd toegangssysteem voor de poort van zijn woning om binnen te gaan.

Integratie alarmsysteem en analysecamera’s voor meer veiligheid

Veiligheid is een vlag die vele ladingen dekt en gaat verder dan alleen ongewenste bezoekers afschrikken en verhinderen dat ze jouw domein betreden. Ook bij brand speelt een geïntegreerd veiligheidssysteem een belangrijke rol die mensenlevens kan redden. Bij rookontwikkeling en brand zorgt het systeem ervoor dat verlichting wordt ingeschakeld en vluchtwegen worden aangeduid. Ook elektrische deuren en rolluiken worden automatisch geopend en omhoog gelaten. Bovendien worden ook elektrische toestellen automatisch in veiligheidsstand gezet.

 

Kies je voor analysecamera’s op je domein? Dan ga je voor intelligente veiligheidssystemen die de menselijke input vervangen en zelf bepalen wanneer een situatie mogelijk verdacht is en verdere assistentie van een meldkamer inroepen. Preventief werken voert daarbij de boventoon waar klassieke alarmsystemen pas in werking treden op het moment waarop er al een inbraakpoging is gestart.

 

Een man drukt op de knop van het toegangssysteem om via de poort naar zijn tuin te gaan.

Meer veiligheid dankzij toegangscontrole

Een geïntegreerd veiligheidssysteem is meer dan gebaat bij de inzet van toegangscontrole. Dat opent een heel vat van praktische mogelijkheden om mensen tijdelijk toegang te geven tot je huis. Zo kun je de tuinman en de poetsvrouw makkelijk toegang geven tot je domein door hen een persoonlijke code, batch of vingerafdruk te geven. Eindigt de samenwerking? Dan kan de code eenvoudig worden verwijderd en hebben de personen in kwestie niet langer toegang. Een groot voordeel in vergelijking met de klassieke deursleutel die eenvoudig kan worden bijgemaakt.

Ben je op zoek naar meer veiligheid in en rond je woning en je buitendomein en wil je al je veiligheidstoepassingen graag integreren in één overzichtelijk domoticasysteem? Dan kunnen wij heel wat voor je betekenen!

 

Contacteer ons