Beeldmerk Eluxo

Energie en klimaat op jouw maat

Energie en klimaat zijn belangrijke gemeenschappelijke topics, maar ook bij je thuis spelen ze een cruciale rol. Verwarming, koeling en ventilatie: wij bieden een klimaatsysteem op maat van jouw woning dat we permanent meten en bijsturen waar nodig.

 

Contacteer ons

Naar een optimale klimaat- en energieregeling

Het binnenklimaat en de energieregeling van je woning moeten evenwichtig zijn en aangepast aan elk seizoen. Het is een sterk samenspel van de juiste technieken op het vlak van verwarming, koeling en ventilatie dat ervoor zorgt dat het juiste binnenklimaat verzekerd is. Bij ELUXO zetten we al onze expertise rond domotica in om een klimaatsysteem op maat van elke individuele ruimte te ontwerpen en te plaatsen. De tijd waarin je met één thermostaat de verwarming in je volledige woning moet regelen, ligt dus wat ons betreft al lang achter ons.

 

Binnenklimaat en energie centraal aansturen

De hoogwaardige domoticasystemen waarin we bij ELUXO al jaren gespecialiseerd zijn, staan garant voor een heldere en gebruiksvriendelijke energie- en klimaatregeling. Daarbij staat bovendien niet langer het isolatievraagstuk centraal, maar wel de nood aan een efficiënte koeling van recente nieuwbouwwoningen die alvast uitblinken in een gunstig E-peil. We zorgen voor een maatgericht systeem dat de koeling en verwarming efficiënt regelt per ruimte.

Een gezellige leefruimte met open haard en televisie die worden aangestuurd door een hoogwaardig domoticasysteem.

Bovendien meten we nauwgezet het verbruik van warmtepomp, elektrische toestellen zoals een vaatwasser en bekijken we de werking van je laadpaal. Verder meten we ook hoeveel energie je thuisbatterij bevat en stemmen we dit hele systeem nauwkeurig op elkaar af.

Energiemanagement voor een evenwichtig binnenklimaat

Kiezen voor professioneel energiemanagement  is meer dan een besparingsoefening. Het zorgt ervoor dat je investering zichzelf maximaal terugverdient. Zo beperk je je ecologische voetafdruk en ben je verzekerd van een optimaal energieverbruik. Bij ELUXO zetten we onze expertise op het vlak van energiemanagement in om jouw energiebeheer efficiënt en duurzaam te maken en houden.

Ga voor gebalanceerd energiemanagement en binnenklimaat

Wil je meer weten over de mogelijkheden die domotica biedt voor een evenwichtig energiemanagement en de implementatie van een binnenklimaat dat je kunt regelen per ruimte?

 

Contacteer ons