Beeldmerk Eluxo

Toegangscontrole opent de juiste deuren

Vaarwel klassieke deursleutel, welkom toegangscontrole. De intrede van een hele reeks nieuwe technieken opent ook de deur voor moderne toegangscontrole die jou een heleboel voordelen oplevert.

 

Contacteer ons

Van klassieke sleutel naar toegangscontrole

De tijd waarin je een of meerdere deursleutels nodig had, ligt definitief achter ons. Vandaag biedt toegangscontrole een beter alternatief. Dankzij moderne technieken zoals biometrie integreren we een effectief beveiligingssysteem in je domotica dat ervoor zorgt dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot je domein en woonomgeving.

 

 

Vaak hebben medewerkers zoals poetsvrouwen of tuinmannen een sleutel nodig om hun taken vlot te kunnen uitvoeren. Maar wat als de samenwerking met die personen stopt? Dan moet je eraan denken om de huissleutels terug te vragen. Doe je dat niet, dan dreigen ze ook na hun vertrek nog toegang te hebben tot je woning. En dan hebben we het nog niet gehad over sleutels die bijgemaakt kunnen worden.

 

 

Dankzij toegangscontrole los je dit probleem definitief en grondig op. Je geeft je medewerkers toegang met een badge, code, vingerafdruk of gezichtsherkenning. Die kun je snel weer annuleren vanaf het moment waarop de samenwerking is beëindigd. Geen gedoe met sleutels, maar een staalharde garantie dat alleen wie er recht toe heeft nog bij jou binnen kan komen. En dat alleen op de specifieke dagen en tijdstippen waarop ze aanwezig mogen zijn.

Een koppel gebruikt toegangscontrole om via de poort toegang te krijgen tot hun tuin.

Toegangscontrole is uiterst betrouwbaar

Bij ELUXO zijn we elke dag opnieuw in de weer om de best mogelijke vormen van toegangscontrole uit te denken en te implementeren bij onze klanten. De mogelijkheden zijn breed. Toegangscodes of biometrische technieken met gezichtsherkenning: het zijn stuk voor stuk betrouwbare en feilloze alternatieven die ervoor zorgen dat ongewenste bezoekers op geen enkele manier nog toegang krijgen tot jouw privédomein.

 

Wil je weten hoe we toegangscontrole integreren in jouw domotica en zo een maximale veiligheid garanderen?

 

Contacteer ons