Beeldmerk Eluxo

Een helder plan voor jouw verlichting

In alles helderheid zien is een must. Bij ELUXO mag je dat ook letterlijk nemen. Want wij staan garant voor een hoogwaardig verlichtingsplan dat deel uitmaakt van een centraal aangestuurd en geautomatiseerd systeem. En dat biedt jouw leven en dat van je huisgenoten een pak meer comfort.

 

Contacteer ons

Verlichting als onderdeel van je domotica

De technologie staat niet stil. Het is dan ook een kunst om de nieuwste ontwikkelingen te integreren in je dagelijks leven en zo je comfort aanzienlijk te verhogen. Bij ELUXO volgen we alle evoluties op de voet om ze snel en efficiënt toe te passen op al onze centrale domoticasystemen. De verlichting van je woning en je buitenomgeving maakt daar integraal deel van uit. De mogelijkheden zijn ongelooflijk uitgebreid. Daarom investeren we graag tijd en technologie in de ontwikkeling van een verlichtingsstructuur die helemaal tegemoetkomt aan jouw wensen en behoeften.

 

Verlichtingsplan per ruimte

Ga je in zee met ELUXO? Dan kies je voor een optimale sfeercreatie met verlichting. Ruimte per ruimte gaan we na hoe we jou de meest aangepaste verlichting bezorgen. In tal van doorloopzones zoals de hal is het perfect mogelijk om te werken met sensoren die het licht automatisch aan- en uitschakelen wanneer er iemand langskomt.

 

Daarnaast zorgen we ervoor dat de lichtsfeer aangepast wordt aan de ruimte waarin je je bevindt. Wat feller licht in de keuken waar er wordt gekookt of gedimde sfeerverlichting in de woonvertrekken? Wij zorgen voor een aangepaste lichtsfeer per ruimte en stellen alles netjes in. Zo hoef jij letterlijk maar één knop te bedienen om te genieten van aangename en functionele verlichting afhankelijk van de plaats waar je je bevindt in je woning.

Ronde hanglampen van verschillende formaten worden aangestuurd door een centraal aangestuurd verlichtingssysteem.

Verlichting zelf aanpassen

Kiezen voor een centraal aangestuurd verlichtingssysteem van ELUXO betekent hoegenaamd niet dat alles door ons wordt ingesteld zonder enige zeggenschap van jouw kant. Wij stellen elke lichtsfeer in, maar het is ook perfect mogelijk om zelf de nodige aanpassingen uit te voeren. Niet meteen technisch aangelegd? Dan voeren we zo nodig ook na de installatie graag nog aanpassingen uit.

 

Heb je het licht gezien en krijg je graag meer informatie over de manier waarop wij jou het ideale verlichtingssysteem bezorgen dat perfect integreerbaar is in je domoticasysteem? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar!

 

Contacteer ons