Beeldmerk Eluxo

Werken aan waarde voor je wellness

Wie is er geen fan van wellness in huis? Een verkwikkende sauna of een verfrissende duik in het zwembad: het laadt je batterijen snel en effectief op. Dit handige comfort moet dan ook makkelijk en efficiënt te bedienen zijn.

 

Contacteer ons

Wellness in je woning

Een divers aanbod aan wellnesstoepassingen in huis maakt je leven een stuk aangenamer. Hoe zalig kan het zijn om na een sportieve looptraining met één druk op je smartphone de sauna alvast te laten opwarmen, zodat je meteen na je thuiskomst geniet van een ontspannende saunabeurt.

 

Sta je ’s ochtends op en heb je meteen zin in een verfrissende duik in je zwembad? Dan is het superhandig als je met één druk op de knop het zwembadrolluik en de verlichting kunt bedienen. Het zijn maar enkele van de vele voorbeelden die duidelijk aantonen hoe domotica perfect integreerbaar is in jouw wellnesstoepassingen. ELUXO staat garant voor de uitwerking van een geïntegreerd domoticaplan waarbij jouw comfort en gebruiksgemak centraal staat.

Een sauna in de ultieme wellness die heel makkelijk te bedienen is.

Uniforme bediening voor je wellness

Heb je het ook gehad met de vele verschillende bedieningssets in huis? Eentje voor de airco, eentje voor de sauna en een andere voor je home cinema? Wat als al die bedieningen nu eens samengebracht werden in één overzichtelijk en uniform geheel dat uiterst makkelijk te bedienen is? Bij ELUXO zijn we al jaren gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van geïntegreerde domoticatoepassingen voor binnen en buiten. Daarbij geven we de grootste aandacht aan een eenvoudige bediening en maximaal gebruiksgemak. Vanuit onze uitgebreide expertise besteden we de nodige tijd aan de doorlichting van de huidige situatie. Bovendien luisteren we ook naar al jouw wensen en behoeften. Met die informatie gaan we daarna aan de slag om jou een domoticasysteem op maat aan te bieden.

Klaar voor meer wellnesswaarde?

Alle wellnesstoepassingen die je in huis hebt, kunnen van nog grotere waarde worden dan ze nu al zijn. Daarvoor gaan we bij ELUXO tot het uiterste. Dankzij sterk uitgekiende software- en domoticaoplossingen worden de mogelijkheden een pak uitgebreider dan vandaag.

 

Ben je klaar om jouw wellness naar een hoger niveau te brengen dankzij de domoticatoepassingen van ELUXO?

 

Contacteer ons